Με τους πολίτες της Στούπας και γύρω χωριών, είχε συνάντηση ο επικεφαλής των «Ενεργών Πολιτών για τη Δυτική Μάνη» κ. Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας, συνοδευόμενος από μέλη της ομάδας του την Τετάρτη 06/02 & το Σάββατο 09/02/19.

Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν το μέλλον του τόπου σε διαφόρους τομείς καθώς και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μέσα απο ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και προτάσεων.

Ο κ. Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας διατύπωσε τη βούληση των «Ενεργών Πολιτών για τη Δυτική Μάνη» για την στενή συνεργασία του Δήμου με τους πολίτες, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που διαθέτει, με χρήση των βέλτιστων πρακτικών του προς όφελος του δημότη. Από τη συζήτηση προέκυψε ότι υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες σε τομείς όπως το αποχετευτικό, αξιοποίηση υδάτινων πόρων, η εξοικονόμηση ενέργειας, διαχείριση απορριμμάτων, δια βίου μάθηση, κοινωνική πολιτική, τουρισμός κ.α.

<<Όλοι μαζί μπορούμε να αναδείξουμε τον τόπο μας, να προχωρήσουμε μπροστά για ενα Δήμο Δυτικής Μάνης ενωμένο βάζοντας τις βάσεις για ένα καλύτερο Μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας..>>